Over Spring

Mike van Nieuwenhuizen

Ik heb 10 jaar commerciële ervaring waarvan de laatste zeven jaar in de arbeidsbemiddeling.Sinds eind 2007 ben ik actief binnen de arbeidsbemiddeling, waarvan de laatste vijf jaar binnen de techniek en dan voornamelijk de generieke functies en de meer specialistische functies. 

Begonnen als consultant en doorgegroeid tot een volwaardig bedrijfsadviseur als het gaat om specialistische functies, hoofdpijndossiers en het meedenken in projecten en tenders.Vanuit de frustratie dat er een groot gebrek heerst aan klantgericht werken, ECHT naar organisaties en kandidaten luisteren en ECHT waarde te willen toevoegen aan organisaties, heb ik besloten mijn eigen bureau op te richten.

Mijn persoonlijke missie is het vinden en aanbieden van werk een stuk leuker, sneller en concreter te maken voor zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Wij houden ons bezig met verscheidende functies binnen de volgende branches;

  • Bouw/Infra;
  • Industrie;
  • Oil & Gas;
  • Machine,- Scheepsbouw:
  • Hightech.

Heb je een MBO-, HBO-, of WO-achtergrond open ben je nieuwsgierig naar een nieuwe werkgever en/ofbaan?

Moet er invulling worden gegeven aan het vervullen van vacatures, of er meegedacht moet worden in personeelsvraagstukken en/of het op interim basis beschikbaar stellen van recruitmentkennis/tools en tijd?

Neem gerust contact met mij op, 

Mike van Nieuwenhuizen
+31 06 468 21 858
mike@spring-engineering.nl
Beursplein 37 (vierde verdieping laagbouw)
3001 DE Rotterdam